PDA

View Full Version : Bangladesh & UDRS


shakibrulz
September 22, 2010, 03:21 AM
Did BD play any matches involving UDRS?

I'd be worried if I were you coz UDRS is gonna be implemented in the world cup and you don't want to be in there without having a clue about what this is all about. :waiting:

Nadim
September 22, 2010, 03:26 AM
yh they did. Only one test match though against NZ earlier this yr...
<br />Posted via BC Mobile Edition (1)

shakibrulz
September 22, 2010, 04:30 AM
Hey welcome back nadim! And thnx for the info :)

lamisa
September 22, 2010, 07:55 AM
good,there's going to be udrs in the WC.nahoile God knows what all those cheating umpiring scums would have done to us!

roman
September 22, 2010, 08:00 AM
^^Did ICC implement UDRS in ODI? I thought they didnt..

shakibrulz
September 22, 2010, 08:28 AM
^^nope, but will be used in the wcup

roman
September 22, 2010, 08:39 AM
^^ ok thanx for clarifying it bro..

Tiger Manc
September 22, 2010, 08:51 AM
It's a very good point. I think it's important that we practice using UDRS before the world cup so that the players can get used to it and use it wisely during the world cup. During high pressure situations and high pressure tournaments like the world cup players can forget to use it or maybe their focusing on other things. This could cost us a wicket and the match, so it's imperative that we use it before.

Remember what happened in a previous one-day tournament where South Africa got their D/L calculations wrong and that cost them the match and they got knocked out.

During the heat of the moment players can forget things and it would be a real shame if we got knocked because we couldn't use the facilities properly. We've already made a mistake this with Shak during the NZ test.