PDA

View Full Version : Help


AsifTheManRahman
February 11, 2005, 03:39 PM
Input box in front end of web application should allow user to enter 2 characters only without generating an error message, i.e. user should not be able to enter the third character at all. How is this possible?

AsifTheManRahman
February 11, 2005, 03:43 PM
dont bother. got it

Mahmood
February 11, 2005, 04:55 PM
maxlength?

AsifTheManRahman
February 11, 2005, 04:58 PM
lol...yeah...

another one: resizing drop down menus laterally. another one of the stupid stuff that the business unit comes up with all the time. the only solution is increasing the length of the contents using & n b s p; a thousand times. now who the hell would wanna do that? :)

size, width, etc dont work. :)

Edited on, February 11, 2005, 9:59 PM GMT, by AsifTheManRahman.
Reason: & n b s p got lost in html

Mahmood
February 15, 2005, 10:42 AM
When ever asking a coding question, please post the code.. it helps. (Just turn html off when posting the html code.

What about the drop down list? I am confused.

AsifTheManRahman
February 15, 2005, 10:48 AM
well apparently they wanted the drop down boxes to be of a certain width (20 characters). the only way to modify the width is to modify the length of the contents in the menu. So I had to hit & n b s p ; several times to make the contents longer.

Edited on, February 15, 2005, 3:54 PM GMT, by AsifTheManRahman.
Reason: explanation modified