facebook Twitter RSS Feed YouTube StumbleUpon

Home | Forum | Chat | Tours | Articles | Pictures | News | Tools | History | Tourism | Search

 
 


Go Back   BanglaCricket Forum > Miscellaneous > Support

Support Help & Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 15, 2005, 11:45 PM
babubangla's Avatar
babubangla babubangla is offline
Cricket Legend
 
Join Date: May 28, 2004
Location: TN, USA
Posts: 3,299
Default Anybody knows people in NTV?

Channel-I and NTV gives updates and reports on Bangladesh Cricket all the time. We have enjoyed couple of them in the multimedia section of this forum. Dishnetwork offers these cannels, but many people can not get Dish for various reasons. One alternate way is to watch on them JumpTV.

JumpTV currently has Channel-I, but not NTV.
I am volunteering with JumpTV to bring NTV on JumpTV. I need a reference to any NTV official to discuss the deal. Does anybody here has a personal contact with any NTV people?

I would appreciate your help.
Reply With Quote

  #2  
Old April 16, 2005, 04:23 AM
oracle oracle is offline
Cricket Legend
 
Join Date: July 25, 2003
Location: U.A.E
Posts: 3,750

go for it... Babu

On a related topic , i was wondering if there was a way to transfer the streaming pictures from the laptop to the TV screen. That is to see the Jump TV output on normal TV screen?
Reply With Quote
  #3  
Old April 16, 2005, 11:58 AM
Nasif's Avatar
Nasif Nasif is offline
Administrator
BanglaCricket Development
 
Join Date: October 4, 2002
Location: USA
Favorite Player: Mashrafe Mortaza
Posts: 9,047

You can get VGA to TV converter and use it with your TV.
Reply With Quote
  #4  
Old April 16, 2005, 01:15 PM
babubangla's Avatar
babubangla babubangla is offline
Cricket Legend
 
Join Date: May 28, 2004
Location: TN, USA
Posts: 3,299

Quote:
Originally posted by oracle
go for it... Babu

On a related topic , i was wondering if there was a way to transfer the streaming pictures from the laptop to the TV screen. That is to see the Jump TV output on normal TV screen?
Yes, If you have TV out in your graphics card, you will be able to connect it to TV. I do that too. Most of the recent graphics card come with S-video out. You can connect it to your S-video Input or use an adapter to convert s-video to RCA.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -5. The time now is 06:40 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
BanglaCricket.com
 

About Us | Contact Us | Privacy Policy | Partner Sites | Useful Links | Banners |

© BanglaCricket