facebook Twitter RSS Feed YouTube StumbleUpon

Home | Forum | Chat | Tours | Articles | Pictures | News | Tools | History | Tourism | Search

 
 


Go Back   BanglaCricket Forum > Miscellaneous > Forget Cricket

Forget Cricket Talk about anything [within Board Rules, of course :) ]

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old December 7, 2006, 11:17 AM
Sorry's Avatar
Sorry Sorry is offline
Banned
 
Join Date: January 25, 2005
Location: Bradford, England
Posts: 1,228
Default Ideal member? self-assessment

Please participate if you want to find out you are an ideal member. Just answer the question(1 in each) and post here. I will make the results available later.

1. A stubborn is a person…
a) Who doesn’t submit himself/herself to defeat
b) Who needs to be stubbed to be listened to
c) Who only thinks he/she is right
d) Who accept something if good argument is made

2.What would be the best definition of a ‘rationale person’
a) The person who follows religion strictly
b) The person who is driven by human integrity, fairness, and logic
c) The person who believes in himself/herself
d) The person who strictly follows the path of what he/she has been taught from childhood by parents and family

3.Human tendency to resist any opposite argument is based on..
a) The biological ingredients in human body
b) Education and belief developed throughout the life
c) Illiteracy
d) Absence of fair and logical judgement and temperament

4. You believe your arguments is better than others most of the time because
a) I am highly educated
b) I always win arguments with my wife
c) My logic is supported by others most of the time
d) I can generate good logics

5. When your point of view in a debate was proven wrong by majority of debaters, you
a) Became angry
b) Got hurt
c) Proved them wrong with strong language
d) Accepted argument when valid point was made

6.When you participate in debate what makes you join
a) Good topics
b) The reputation of others who is participating in that topic
c) The reputation and friendship with the thread poster
d) The topic that interest me

7.If you see highly educated persons keep praising highly reputable persons for a little or no reasons, the first word comes in your mind is..
a) chatokar
b) telbaj
c) Gratefulness
d) Appreciations

8.The reason you like/ don’t like chinaman is..
a) He locks the threads more than his buttons
b) His actions are arrogant and unacceptable
c) Some form of arrogance is required to carry out his job and keep discipline
d) He doesn’t have many fans because he doesn’t apply ‘oil’ or feels ‘oiled’

9.In next two minutes, you can remember the number of time you accepted defeat in debate is
a) None
b) 1
c) 2
d) 3 or more than 3

10) Imagine you have been attacked personally during a debate, what would be your best pick out of the following

a) If I want to call someone a ‘stupid’ I will relay the same message indirectly. e.g “ I find your post don’t make sense”.
b) If I want to call someone a ‘liar’ I will relay the same message indirectly. e.g “the information in your post appeared to be untrue”
c) If I want to call someone a ‘chagol’ I will relay the same message indirectly. e.g. I will post a picture of a goat.
d) I will refrain myself from personal attack


11. the reasons why many members voice sound ideal in this forum in contrast to the state of BD is

a)most of us hypocrite
b)we are good pretender
c) things have changed miraculasly in BD
d) people here are educated and civil.
Reply With Quote

  #2  
Old December 7, 2006, 12:12 PM
Fazal's Avatar
Fazal Fazal is offline
Cricket Sage
 
Join Date: September 16, 2004
Posts: 18,180

Welcome back Sorry.
Reply With Quote
  #3  
Old December 7, 2006, 12:46 PM
Fazal's Avatar
Fazal Fazal is offline
Cricket Sage
 
Join Date: September 16, 2004
Posts: 18,180

1. A stubborn is a person…



2.What would be the best definition of a ‘rationale person’



3.Human tendency to resist any opposite argument is based on..

.....biological ingredients


4. You believe your arguments is better than others most of the time because

... what you think vs what you are...

5. When your point of view in a debate was proven wrong by majority of debaters, you

....pickup the gloves and...


6.When you participate in debate what makes you join


More to come........

Last edited by Fazal; December 7, 2006 at 02:23 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old December 7, 2006, 12:48 PM
Fazal's Avatar
Fazal Fazal is offline
Cricket Sage
 
Join Date: September 16, 2004
Posts: 18,180

7.If you see highly educated persons keep praising highly reputable persons for a little or no reasons, the first word comes in your mind is..



8.The reason you like/ don’t like chinaman is..

.... beacuse most likely he looks like this



9.In next two minutes, you can remember the number of time you accepted defeat in debate is

..... nope


10) Imagine you have been attacked personally during a debate, what would be your best pick out of the following

...fightback time


11. the reasons why many members voice sound ideal in this forum in contrast to the state of BD is

.... we are all hippo
Reply With Quote
  #5  
Old December 7, 2006, 01:52 PM
Spitfire_x86's Avatar
Spitfire_x86 Spitfire_x86 is offline
Cricket Legend
Fantasy Winner: BD v NZ 2008
 
Join Date: December 17, 2004
Location: Dhaka
Posts: 7,712

1. a
2. b
3. b
4. d
5. d
6. d
7. b
8. a
9. a
10. d
11. d
__________________
sig?
Reply With Quote
  #6  
Old December 7, 2006, 10:22 PM
thebest thebest is offline
Cricket Legend
 
Join Date: February 21, 2005
Location: in the blue planet
Posts: 3,822

First chinaman now sorry. Is this the beginning of new trend of thread with self assesment as catch word.
Fazal as usual you are the best
__________________
Twenty20 is not a gentleman's game. It's like a one-night stand and not a marriage. It is a street format and the goonda doesn't know what is a late cut or a cover drive
Reply With Quote
  #7  
Old December 8, 2006, 10:42 AM
Sauron's Avatar
Sauron Sauron is offline
Cricket Legend
 
Join Date: April 26, 2005
Location: মেক্সিকো'র কয়েকশ' মাইল উপরে
Posts: 2,061

Sorry, here are a few more ideas for creating similar self-assesment threads. Once you create the thread, hopefully Fazal can respond with a blast of his fertile creativity just like this thread. This thread is one of the most entertaining threads I have read on BC, seriously.

Now the ideas -

Perfect Moderator? - Self assesment
Perfect Ashraful Supporter? - Self assesment
Perfect Bad Member? - Self assesment
etc etc etc
__________________
Of old there was Sauron the Maia...
Reply With Quote
  #8  
Old December 8, 2006, 03:54 PM
mhferdaus mhferdaus is offline
ODI Cricketer
 
Join Date: September 3, 2005
Posts: 783

... what you think vs what you are...
__________________
----------------------------------------------------------------------------------
http://www.dailymotion.com/video/x19wdm_yusuf-islam
----------------------------------------------------------------------------------
Reply With Quote
  #9  
Old December 8, 2006, 03:57 PM
mhferdaus mhferdaus is offline
ODI Cricketer
 
Join Date: September 3, 2005
Posts: 783

11. the reasons why many members voice sound ideal in this forum in contrast to the state of BD is



... lazy cats ... ( me not even cat me kossop )
__________________
----------------------------------------------------------------------------------
http://www.dailymotion.com/video/x19wdm_yusuf-islam
----------------------------------------------------------------------------------
Reply With Quote
  #10  
Old December 8, 2006, 04:19 PM
Sorry's Avatar
Sorry Sorry is offline
Banned
 
Join Date: January 25, 2005
Location: Bradford, England
Posts: 1,228

thank you all who replied and read my thread. I suppose my message has been relayed to intelligent posters. since there is a lack of response and abusing post coming in with great intelectual elaboration of comparison, I will make this thread ROT (Read Only Thread). Time to time I will add questions in this thread and you have to excuse me if this thread keep popping up.
Reply With Quote
  #11  
Old December 8, 2006, 04:57 PM
Fazal's Avatar
Fazal Fazal is offline
Cricket Sage
 
Join Date: September 16, 2004
Posts: 18,180

Quote:
Originally Posted by Sorry
I will make this thread ROT (Read Only Thread).
testing 1.... testing 2..... testing 3.....

Dhuth tori.... eita to akhono ROT (Read Only Thread) na ....still ROTTEN ( Read Only Tread hobe Tobe Ekhon ta Noi)
Reply With Quote
  #12  
Old December 8, 2006, 05:03 PM
cricman's Avatar
cricman cricman is offline
Cricket Guru
 
Join Date: February 8, 2005
Location: Deleting Evidence
Favorite Player: Dubya
Posts: 9,832

Quote:
Originally Posted by Sorry
Please participate if you want to find out you are an ideal member. Just answer the question(1 in each) and post here. I will make the results available later.

1. A stubborn is a person…
a) Who doesn’t submit himself/herself to defeat
b) Who needs to be stubbed to be listened to
c) Who only thinks he/she is right
d) Who accept something if good argument is made

2.What would be the best definition of a ‘rationale person’
a) The person who follows religion strictly
b) The person who is driven by human integrity, fairness, and logic
c) The person who believes in himself/herself
d) The person who strictly follows the path of what he/she has been taught from childhood by parents and family

3.Human tendency to resist any opposite argument is based on..
a) The biological ingredients in human body
b) Education and belief developed throughout the life
c) Illiteracy
d) Absence of fair and logical judgement and temperament

4. You believe your arguments is better than others most of the time because
a) I am highly educated
b) I always win arguments with my wife
c) My logic is supported by others most of the time
d) I can generate good logics

5. When your point of view in a debate was proven wrong by majority of debaters, you
a) Became angry
b) Got hurt
c) Proved them wrong with strong language
d) Accepted argument when valid point was made

6.When you participate in debate what makes you join
a) Good topics
b) The reputation of others who is participating in that topic
c) The reputation and friendship with the thread poster
d) The topic that interest me

7.If you see highly educated persons keep praising highly reputable persons for a little or no reasons, the first word comes in your mind is..
a) chatokar
b) telbaj
c) Gratefulness
d) Appreciations
e) Suck up (added my own answer)

8.The reason you like/ don’t like chinaman is..
a) He locks the threads more than his buttons
b) His actions are arrogant and unacceptable
c) Some form of arrogance is required to carry out his job and keep discipline
d) He doesn’t have many fans because he doesn’t apply ‘oil’ or feels ‘oiled’
e) I Love Chinaman (added my own answer)

9.In next two minutes, you can remember the number of time you accepted defeat in debate is
a) None
b) 1
c) 2
d) 3 or more than 3


10) Imagine you have been attacked personally during a debate, what would be your best pick out of the following

a) If I want to call someone a ‘stupid’ I will relay the same message indirectly. e.g “ I find your post don’t make sense”.
b) If I want to call someone a ‘liar’ I will relay the same message indirectly. e.g “the information in your post appeared to be untrue”
c) If I want to call someone a ‘chagol’ I will relay the same message indirectly. e.g. I will post a picture of a goat.
d) I will refrain myself from personal attack


11. the reasons why many members voice sound ideal in this forum in contrast to the state of BD is

a)most of us hypocrite
b)we are good pretender
c) things have changed miraculasly in BD
d) people here are educated and civil. (I tend to believe)
here are my answers
__________________
12.6 Syed Rasel to Sangakkara, OUT: What a delivery, completely fooled Sangakkara, first five delivery were the outswingers and now, this one comes in sharply, Sangakkara tries to left it and ball hits the off stump, top class bowling!
Reply With Quote
  #13  
Old December 8, 2006, 07:45 PM
Xavier's Avatar
Xavier Xavier is offline
Test Cricketer
 
Join Date: February 16, 2005
Location: Roma
Posts: 1,440

11. the reasons why many members voice sound ideal in this forum in contrast to the state of BD is


...people are always better than their own politicians (though I'm not sure about the Usa! )

btw it is true that this forum has a high level of members and this let me have a good idea of Bangladeshi people.
__________________
new-cricket-addict-foreigner-supporting-bangladesh
Reply With Quote
  #14  
Old December 9, 2006, 03:01 AM
mhferdaus mhferdaus is offline
ODI Cricketer
 
Join Date: September 3, 2005
Posts: 783

man when I first joined as a member as a bc member I was only thinking cricket, but then when I came to forget cricket ... oh well I saw some threads and posts and forgot cricket ha ha , like someone saying that we torture minority and should make a quota for them to work and then there were some members using profanity against the African Americans, and then this and that and things got out of control, luckily we do have some kind of tranquility in the forum now, but I wonder ... DID WE DO THE RIGHT THING BY INTRODUCING FORGET CRICKET FORUM???
where we indulge ourselves with personal attacks and ... you know other stuffs!!!

EDIT : Then again there would be headache when there is head, no???
__________________
----------------------------------------------------------------------------------
http://www.dailymotion.com/video/x19wdm_yusuf-islam
----------------------------------------------------------------------------------
Reply With Quote
  #15  
Old December 9, 2006, 03:22 AM
Ahmed_B's Avatar
Ahmed_B Ahmed_B is offline
BanglaCricket Staff
 
Join Date: February 3, 2004
Posts: 5,578

Quote:
Originally Posted by Sorry
thank you all who replied and read my thread. I suppose my message has been relayed to intelligent posters. since there is a lack of response and abusing post coming in with great intelectual elaboration of comparison, I will make this thread ROT (Read Only Thread). Time to time I will add questions in this thread and you have to excuse me if this thread keep popping up.
Trust me... this thread is really quite interesting... specially the reply options that cover the thought process of members of ANY forum in general.

And Fazal.... that pic-analogy is a real classic!

BTW... just curious, are those reply options written by you or did you take help of any study paper or format? They are good!
__________________
Well...you only get one chance to make your first impression somewhere...!
Reply With Quote
  #16  
Old December 9, 2006, 03:45 AM
mhferdaus mhferdaus is offline
ODI Cricketer
 
Join Date: September 3, 2005
Posts: 783

Quote:
Originally Posted by Ahmed_B
Trust me... this thread is really quite interesting... specially the reply options that cover the thought process of members of ANY forum in general.

And Fazal.... that pic-analogy is a real classic!

BTW... just curious, are those reply options written by you or did you take help of any study paper or format? They are good!
I concur except that the first answer should have the photo of hasina

EDIT : btw BabuBangla Bhai is still the king of Comedy * runs away from fazal mamu's reach *
__________________
----------------------------------------------------------------------------------
http://www.dailymotion.com/video/x19wdm_yusuf-islam
----------------------------------------------------------------------------------
Reply With Quote
  #17  
Old December 12, 2006, 03:31 PM
afrina's Avatar
afrina afrina is offline
First Class Cricketer
 
Join Date: October 17, 2006
Location: Bangladesh
Posts: 290

My Ans r:
1 c
2 b
3 d
4 c
5 d
6 d
7 b
8 c
9 d
10 a
11 a
__________________
Perfect Practice Makes A Man Perfect ------- Jonty Rhodes
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -5. The time now is 08:07 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
BanglaCricket.com
 

About Us | Contact Us | Privacy Policy | Partner Sites | Useful Links | Banners |

© BanglaCricket