facebook Twitter RSS Feed YouTube StumbleUpon

Home | Forum | Chat | Tours | Articles | Pictures | News | Tools | History | Tourism | Search

 
 


Go Back   BanglaCricket Forum > Miscellaneous > Forget Cricket

Forget Cricket Talk about anything [within Board Rules, of course :) ]

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 3, 2008, 08:00 PM
Zeeshan's Avatar
Zeeshan Zeeshan is offline
BC Staff
BC Editorial Team
 
Join Date: March 9, 2008
Posts: 25,814
Default Photoshop Installation (Help!)

Before I make BC a help desk for everyone, I would appreciate this favor. :-)

Recently I brought photoshop cs3 extended from dhaka, and everytime i try to install it after 90% completion it sez that "Please Insert PS cs3 to continue installation". I press ok cuz i really dont know what the hell to do....and it gives me the same message again. What can I do?
Reply With Quote
  #2  
Old September 3, 2008, 08:07 PM
tonoy's Avatar
tonoy tonoy is offline
Moderator
 
Join Date: February 25, 2007
Location: Canada
Favorite Player: Shakib Al Hasan
Posts: 7,663

Ok so how many Cds were there?
Reply With Quote
  #3  
Old September 3, 2008, 08:10 PM
Zeeshan's Avatar
Zeeshan Zeeshan is offline
BC Staff
BC Editorial Team
 
Join Date: March 9, 2008
Posts: 25,814

just one....they gave me one....
Reply With Quote
  #4  
Old September 3, 2008, 08:12 PM
tonoy's Avatar
tonoy tonoy is offline
Moderator
 
Join Date: February 25, 2007
Location: Canada
Favorite Player: Shakib Al Hasan
Posts: 7,663

ok now. explore the disc and get a snapshot and post it here. I think I might be able to help you with this one.
Reply With Quote
  #5  
Old September 3, 2008, 08:40 PM
Zeeshan's Avatar
Zeeshan Zeeshan is offline
BC Staff
BC Editorial Team
 
Join Date: March 9, 2008
Posts: 25,814

nevermind...i have diff. prob now... i downloaded from the net and installed it. i tried the crack from dhaka and after i clicked activate now, it didnt work although the crack was ok. i had several attempts but now everytime i click photoshop it says product license has expired and just closes it if i open it. i also tried keygen but nothing seems to work...

i think they tightened up their product's system so that overseas crack wont allow activation...

any thoughts?

thanks tonoy bhai for your help.
Reply With Quote
  #6  
Old September 3, 2008, 09:42 PM
Zeeshan's Avatar
Zeeshan Zeeshan is offline
BC Staff
BC Editorial Team
 
Join Date: March 9, 2008
Posts: 25,814

anyone?
Reply With Quote
  #7  
Old September 3, 2008, 09:55 PM
Zunaid Zunaid is offline
Administrator
 
Join Date: January 22, 2004
Posts: 21,739

Ensure that the software is legal. Do not ask for help on warez or cracks on BC.
Reply With Quote
  #8  
Old September 4, 2008, 12:02 AM
Zeeshan's Avatar
Zeeshan Zeeshan is offline
BC Staff
BC Editorial Team
 
Join Date: March 9, 2008
Posts: 25,814

oh ok sorry....
Reply With Quote
  #9  
Old September 17, 2008, 03:17 PM
Puck's Avatar
Puck Puck is offline
Cricket Legend
 
Join Date: June 12, 2007
Location: Yonder
Favorite Player: Me
Posts: 2,103

gopal, i hope you did not spend too much on bootleg software. corel's software might not be as userfriendly as adobe but it is much cheaper. jasc painshop pro version 6 or upwards would also do the job for most 2d graphic design or photo retouching job. do you really need cs3? unless you are a jobbing photojournalist or a pro photographer, or for that matter a serious graphic designer, it feels like an overkill. if you run linux, gimp might well be worth trying out.

i worked as a freelance graphic designer for a number of years and photoshop 7 allowed me to do all i needed.
__________________
'immerse your soul in love' - thom yorke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Reply With Quote
  #10  
Old September 17, 2008, 04:38 PM
Zeeshan's Avatar
Zeeshan Zeeshan is offline
BC Staff
BC Editorial Team
 
Join Date: March 9, 2008
Posts: 25,814

Thanks Puck, but my issue has been resolved. I actually bought the software from Dhaka and as we all know they are cracks. But...instead of dropping 600-700 bucks on the whole photoshop package recently I bought the Adobe PS Elements and guess what? It includes almost all the kernel of PS3 extended. And it works fine now. And it costs only 99$. Thanks for your help. Mods can close this thread.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -5. The time now is 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
BanglaCricket.com
 

About Us | Contact Us | Privacy Policy | Partner Sites | Useful Links | Banners |

© BanglaCricket